Evenimente

Trei evenimente din Banat dedicate celor care se numesc Ion, Ioana sau derivatele lor

Sfântul Ion se sărbătorește în fiecare an pe 7 ianuarie. Odată cu sărbătoarea vin și petrecerile dedicate celor care poartă numele Ion, Ioana și derivatele acestora. Bănățenii care poartă numele sfântului sunt așteptați să participe la una dintre cele trei petreceri dedicate lor de Sfântul Ion. Petrecerile sunt atât pentru cei care preferă muzica populară, cât și pentru cei care se descurcă mai bine pe ritmurile techno.

RETIM

Balul Ionilor – La Zorlențu-Mare, localitate din Caraș-Severin are loc an de an un bal dedicat celor care se numesc Ion sau Ioana. Prețul biletului de intrare este de 15 lei, iar atmosfera va fi întreținută de Iasmina Iova împreună cu formația Florea Brothers și Miruna Lazea. 

Iulius Town

Techno Ion – În Timișoara, la Park Place, are loc Techno Ion, cea mai mare petrecere techno dedicată Ionilor. Beat-urile vor fi susținute de DJ-ii Drummer in Cosmos, Nazo, Lucas și Mere. Petrecerea începe pe 10 ianuarie seara și ține până pe 11 ianuarie la 7 dimineața. Plătești în funcție de cât de repede ajungi la party. Dacă ajungi înainte de miezul nopții, intri gratuit.

Seară Bănățeană – Dacă ești din Reșița și te cheamă Ion sau Ioana și vrei să-ți cinstești amicii cu o seară de petrecere, o poți face tot pe 10 ianuarie la restaurantul Nera. Aici vor cânta Mihaela Petrovici și formația acesteia. Locurile sunt limitate, așa că doritorii trebuie să își rezerve mesele din timp.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns