duminică, februarie 28, 2021
Locuri din Banat

Trei locuri de cazare unice din Banat unde să evadezi în acest weekend

Banatul dispune de cele mai frumoase și pitorești peisaje din câte există în România. Concurează cu zonele muntoase, cu cele de la litoralul Mării Negre, cu Maramureșul și cu Moldova. Iar când vine vorba despre locuri de cazare inedite, în Banat vei găsi asemenea comori cu nemiluita. Am adunat mai jos trei astfel de locuri de cazare, pe care le poți rezerva pentru acest weekend, sau un sfârșit de săptămână viitor, și unde poți evada din zarva orașului.

Cabana Muntele Mic (Little Mountain Cabin)

Am găsit o cabană la Muntele Mic ce cu siguranță te va deconecta de știri, rețele sociale, pandemie și așa mai departe. Arată ca acele cabane pitorești pe care le vezi în filmele americane. Are șemineu care încălzește toată cabana, e din lemn și are chiar și o terasă în față, cu măsuță din lemn și deci zonă de luat masa în aer liber. Are loc de picnic, hamace, pârâu și poate adăposti până la 5 persoane. Chiar dacă proprietarii spun că, având în vedere modul în care a luat naștere cabana, aceasta este destinată în special cuplurilor.

Glamping Camp Dobraia

Pentru ca turiștii care vin la Glamping Camp Dobraia să beneficieze și de confort dar și de sălbăticia naturii, corturile au curent electric, prize, saltele, lenjerii de pat, pături, măsuță. Pe terasă au măsuță și scaune rustice și bineînțeles o panoramă de vis. Grupul sanitar este separat de cort, dispune și de cabină de duș cu apă caldă. O noapte de cazare în timpul săptămânii costă 149 de lei cu mic dejun tradițional inclus în preț, pentru două persoane.

Casa Anca, Cheile Nerei

Casa Anca Cheile Nerei se află în Socolari şi oferă o grădină, facilităţi de grătar, o terasă şi cazare cu WiFi gratuit şi vedere la grădină. Casa de vacanţă asigură parcare privată gratuită, iar în zonă puteţi opta pentru activităţi care includ drumeţiile, ciclismul şi pescuitul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: