Evenimente

Turul Timișoarei, un traseu de patru ore în care puteți afla informații interesante despre capitala Banatului

Dacă v-ați plictisit acasă și nu știți ce să faceți în weekend, Timisoara City Tours vă invită la un tur al capitalei Banatului, însoțiți de un ghid profesionist. Veți afla lucruri pe care nu le găsiți în pliantele turistice, despre clădirile monument, despre evenimente petrecute cu sute de ani în urmă, dar și despre oamenii importanți care au trăit pe aceste meleaguri.

RETIM

“Nu știu alții cum sunt, dar eu abia aștept să fac din nou un tur al Timișoarei, așa că vă invit duminică, 05 iulie la Turul Timișoarei pentru timișoreni. Dimineața, pe răcoare. Începem la 9:00, la Castelul Huniade și discutăm despre asedii și bătălii, despre regi, prinți și împărați, despre creștini, musulmani și evrei, despre coloniști, despre fasciști și comuniști … și câte și mai câte. Pe la mijlocul turului facem o pauză de cafea în Piața Unirii, ne revigorăm, după care continuăm spre Piața Libertății și Piața Vicoriei, unde încheiem turul în jurul orei 12:00”, spune Ludovic Satmari, ghidul profesionist care vă va însoți pe tot acest traseu.

Fidelity by Iulius Mall

Costul unui astfel de tur este de 35 lei / persoană. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult. Elevii și studenții plătesc 15 lei. Dacă vin însoțiți de ambii părinți, nu plătesc nimic. Turul este recomnandat pentru copiii de peste 12 ani.

Pentru informații suplimentare:

Timisoara City Tours

300077 – Timisoara

strada Alba Iulia, nr 7, etaj 1, apartament 1

tel: 0762 51 97 97 (disponibil şi pe Skype, Whattsapp sau Viber)

Ludovic@timisoaracitytours.com

Italiano@timisoaracitytours.com

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns