INEDIT

Un actor din Timișoara concurează la titlul Mister Europa 2021

Andrei Patcău a fost desemnat să reprezinte România la concursul „Mister Europa 2021″. Andrei are 25 de ani și este actor bilingv pe scenă (română-franceză), proaspăt absolvent de masterat în teatru la Timișoara și este unul dintre actorii companiei independente Arte-Factum.

RETIM

„Mă bucur enorm să iau parte la această provocare, considerând ca este o oportunitate extraordinară de a-mi etala aptitudinile si disciplina. De asemenea faptul că am ocazia de a reprezenta România reprezintă un motiv în plus să dau tot ce am mai bun pentru a dovedi ca tara noastră nu duce lipsa de curaj, talent și dedicare”, spune Andrei Patcău.

Fidelity by Iulius Mall

Prestigiosul concurs de frumusețe reunește tineri talentați si sportivi din toate colțurile Europei. Din 53 de candidați, 24 au fost selectați sa fie ambasadori ai țării pe care o reprezintă, competiția fiind la  etapa „votul publicului”. Din 24 doar 12 vor fi aleși pentru a lua parte la marea finală care va avea loc între 23 și 30 octombrie în Mayotte, o insulă exotică în Oceanul Indian.

Competiția va fi difuzată în toata Europa într-un format de 7 episoade, fiecare episod punând la încercare și testând cei 12 finaliști. Vor lua parte la provocări sportive, își vor etala șarmul și talentul.

Îl puteți susține pe Andrei Patcău pentru a merge mai departe în finală votându-l la acest link.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns