Evenimente

Unul din cele mai îndrăgite festivaluri din Timișoara: Cursa Rățuștelor, muzică pentru toate gusturile și multe surprize

Trei zile de muzică și distracție, o cursă a rățuștelor cum n-au mai fost și multe surprize, asta îi așteaptă pe timișorenii care vor participa și în acest an la Bega Bulevard, unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri ale capitalei Banatului. Festivalul va dura trei zile, de luni, 6 septembrie, până duminică, 8 septembrie.

Distractie pe patine

Standurile cu mâncare și alte produse vor fi amplasate între Podul Mihai Viteazul și Podul Maria, perimetru în care se va desfășura întregul festival la care participanții nu vor avea prea mult timp de pauze sau plictiseală.

RETIM

Pe toată durata festivalului, pe scenă vor urca artiști ca Pepe, What’s Up, JazzyBIT, Sore, Minelli, Mr. Pit, Peregrini, BegArt și mulți alții. Vor fi puse în scenă și demonstrații cu foc din partea celor de la Amaris Agni și Deep6Project. În afară de reprezentațiile scenice, în perimetrul festivalului vor avea loc ateliere creative pentru cei mici, plimbări cu barca pe Bega și proiecții de lumini pe apă. 

Cursa Rățuștelor, cel mai așteptat moment al festivalului, are loc duminică, 8 septembrie. Până înainte de start, participanții își pot cumpăra rățuște de la standurile din incinta festivalului. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns