Evenimente

Unul dintre puținele festivaluri în aer liber din Banat în 2020 se pregătește de start

Pandemia nu i-a oprit pe organizatorii unui festival de renume din Banat să pregătească evenimentul așteptat de sute de fani. Chiar dacă se va desfășura după reguli stricte impuse de autorități, renumitul Flight Festival de la Timișoara va avea loc în 2020, an în care majoritatea festivalurilor mari au fost anulate.

RETIM

La festival vor urca pe scenă artiști precum Carla’s Dreams, Irina Rimes, Roxen, Grimus, Phaser, Shiver, K-Lu și mulți alții. Ca și în ediția anterioară, festivalul are loc la Aerodromul Cioca din Timișoara. 

Fidelity by Iulius Mall

“Punem la cale experiențe care să îți rămână în suflet, de la concerte, activări, ateliere pentru familii și copii, până la locuri de relaxare și delicatese culinare. Vă dezvăluim toate surprizele cât ai zice „flight”. Come aboard!”, spun organizatorii.

Flight Festival 2020 are loc în perioada 4-6 septembrie. Biletele pornesc de la 157 de lei pentru un abonament de trei zile, cele pentru categoria VIP ajungând la 366 de lei. Numărul maxim de participanții va fi de 500 pe zi, iar pe toată perioada vor fi aplicate toate normele de siguranță.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns