Oameni din Banat

VIDEO Două surori din Banat au impresionat juriul la „Românii au talent”

Timea și Karina, cele două rurori din Moșnița Nouă au impresionat juriul și au obțiunut câte patru de DA, trecând în etapa următoare.

RETIM

Timea a început să cânte prin casă încă de când era mică, așa că părinții s-au gândit să o înscrie la cursuri de canto.

Iulius Town

Pentru Timea muzica a fost și cel mai bun prieten, dar și cel mai mare dușman. Fetița a povestit că în școală a trăit experiențe traumatizante, deoarece colegii râdeau de ea și de felul în care cânta. Era atât de demoralizată încât a fost pe punctul de a renunța la muzică. După ce au aflat, părinții au mutat-o la altă școală, iar adolescenta a început să capete încredere în ea și în calitățile sale”, conform protv.ro.

Ania Karina este sora cea mică din familie și s-a apucat să cânte după ce a auzit-o pe Timea, sora ei, cântând prin casă.

Ania a făcut dansuri și a câștigat nenumărate premii cu trupa din care făcea parte. Fetița și-a dorit mai mult. A vrut să fie singură pe podium și să ajungă precum sora cea mare.

Cele două surori se tachinează des și există o mică rivalitate între ele. Karina spune că sora ei mai mare este mai bună pentru că are experiență, arată sursa citată.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns