Oameni din Banat

VIDEO Povestea tinerei cântărețe din Banat, care la 23 de ani a aflat că are leucemie. Cum a reușit să învingă boala

Fotografie cu caracter ilustrativ

Într-o poveste plină de curaj și determinare, Daliana Tătar a învins lupta grea cu leucemia, dovedind că puterea de a lupta și credința în Dumnezeu pot schimba destinele. Povestea ei emoționantă ne reamintește că, în ciuda tuturor provocărilor, viața merită trăită în plin.

Fidelity by Iulius Mall

Daliana a vorbit despre puterea de a lupta cu leucemia, ședințele chinuitoare de chimioterapie, transplantul de celule stem și credința în Dumnezeu! „Am stat 11 luni în spital. După 7 luni am primit confirmarea ca s-a găsit un donator compatibil… Primul lucru pe care spuneam că îl voi face când ies? Să cânt!”, spune Daliana.

RETIM

Operația de transplant a fost un succes, iar tânăra femeie a început să-și recapete puterile treptat. Drumul către vindecare a fost dificil, iar recuperarea a durat luni de zile. Cu toate acestea, fiecare zi a fost o bătălie câștigată și un pas înainte spre victorie.

În podcastul video, de mai jos, colega noastră Daniela Decean a invitat-o pe Daliana Tătar să povestească încercarea prin care a trecut. O adevărată lecție de viață.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns