Locuri din Banat

VIDEO Un oraș din Banat are documentația finalizată pentru construcția unui aquapark, cu apă termală

Primarul orașului Sânnicolau Mare a declarat că au fost finalizate toate documentele pentru construirea unui aquapark. Dănuț Groza spune că cel mai important pas pentru această etapă a fost făcut.

RETIM

„Proiectul pentru realizarea aquapark-ului din orașul nostru face pași înainte. Am reușit să finalizăm studiul de fezabilitate și a venit momentul să găsim sursele de finanțare pentru acest proiect important al orașului. În urma întâlnirilor repetate pe care le-am avut la București, la Ministerul Dezvoltarii, am reușit să înscriu aquapark ul pe Lista sinteză, un pas obligatoriu, înainte de a obține finanțarea.”, anunță primarul Dănuț Groza.

Fidelity by Iulius Mall

Primarul este optimist și crede că se vor obține și sumele necesare pentru demararea lucrărilor.  Până atunci a obținut licența pentru explorarea unei noi sonde de apă termală.

„Avem în lucru două variante de finanțare si urmează să depunem actele pentru a vedea care dintre acestea va fi mai rapidă și mai avantajoasă pentru oraș. Un alt demers obligatoriu înainte de a obține finanțarea este finalizarea acțiunilor legale pentru forajul de apă geotermală. În acest sens, am obținut licența de explorare pentru noua sondă de apă geotermală care se va realiza pe amplasamentul aquapark-ului”, mai spune primarul din Sânnicolau Mare.
Timișoara și Buziaș sunt celelalte două orașe din Timiș care au mai anunțat că-și doresc să construiască un aquapark de dimensiuni mari.
SURSA FOTO/VIDEO Primaria Sannicolau Mare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns