Locuri din Banat

Weekend de vis în singurul loc din Banat unde iarna se sărbătorește cu datul cu sania, bucate alese și peisaje de poveste

Weekend pe săniuță, la Coșteiu de Sus! La asta vă așteaptă cei de la Margina, acolo unde funcționează un infocentru turistic cunoscut în țară și în toată lumea. Pentru acest weekend, cei de la Margina au pregătit un tur ghidat cu acele locuri din sat unde copiii se pot da, în deplină siguranță, cu săniuța, profitând astfel de zăpada de afară.

RETIM

“Liniște albastră, dealuri moi, case adormite sub ninsoare și copaci complet dezbrăcați – un peisaj de semnătură pentru satele din Țara Făgetului, pe care vă invităm să le vizitați în acest sfârșit de săptămână.  Păstrați-vă un moment de bucurie în aceste zile, puneți-vă săniuța în mașină și nu vă opriți decât la Margina, unde vă așteaptă ghidul de turism ca să vă arate cele mai bune derdelușuri. Iar dacă vi se face foame, ce poate fi mai plăcut decât să încercați bucătăria bănățeană de iarnă, pusă la pachet de Tanti Emilia din Coșteiu de Sus”, scriu cei de la infocentrul turistic Margina într-o postare pe Facebook.

Fidelity by Iulius Mall

Informații despre ghid și programul “Mic Dejun la Margina”, puteți să o contactați pe Damaris Sivu, ghid de turism, la telefon 0723 124 952.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns