Evenimente

Atelierul de turtă dulce! Copii și tineri din Reșița, participanți la o manifestare inedită la Centrul Mansarda

Miercuri, 28 aprilie, de la ora 16⁰⁰, la Centrul de Tineret Mansarda Reșița îi invită pe copiii și tinerii din Reșița la un atelier de făcut turtă dulce.

Distractie pe patine

“Facem turtă dulce cu Vlad Gogîltan! Ne pregătim cu spirit de sărbătoare, aducând apoi acasă propria creație de turtă dulce! Vlad Gogîltan este voluntar, îndrumătorul atelierului, iar împreună cu el va fi distractiv ca participanții să-și suflece mânecile și să abordeze această activitate creativă. Toată lumea iubește turta dulce așa că propunem tinerilor o pauză de vacanță sau de la treburile pe care le au de făcut înainte de sărbătorile de Paște și îi invităm să lucrăm în bucătărie. Și ce moment mai bun pentru a face ceva special decât această perioadă? Modelăm aluatul, facem forme, decorăm turta dulce și o punem la cuptor! Lăsăm designerul din noi să-și spună cuvântul, să decoreze propriile creații de turtă dulce cu o selecție de bunătăți comestibile vii și vibrante”, este anunțul Danielei Lupșan, consilier la Centrul de Tineret Mansarda.

RETIM

Participanții vor învăța cum să facă o glazură de turtă dulce și sfaturi, trucuri, idei de decorare distractive pentru construirea propriilor delicatese și acasă. Până și formele de tăiere, iepurași, ouă uriașe, puișori  sunt făcute tot la Mansardă, cu imprimanta 3D.

Reprezentanții Centrului de Tineret Mansarda din Reșița organizează săptămânal activități la care participă gratuit copii și tineri din oraș, cu respectarea măsurilor sanitare.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns