Locuri din Banat

Cel mai activ infocentru turistic din Banat, vizitat de mii de turiști din toată lumea, închis pentru o perioadă nedeterminată

Cel mai renumit și activ infocentru turistic din tot Banatul s-a închis duminică. Odată cu intrarea în carantină a Făgetului, precum și a satelor din jur, excursiile în zona de est a județului Timiș au fost suspendate. Acestea erau organizate în majoritatea cazurilor de către oamenii de la infocentrul turistic Margina. Cel mai cunoscut eveniment, Mic Dejun la Margina, a atras de-a lungul anilor vizitatori cu miile, din România și din toate colțurile lumii.

Distractie pe patine

Din cauza pandemiei de coronavirus și respectiv închiderea orașului Făget, cei de la Margina au anunțat că au decis suspendarea evenimentelor dedicate bucătăriei bănățene pe o perioadă nedeterminată. Micul dejun, dar și plimbările cu căruța trasă de cai, vizitarea satelor din zonă și orice altă activitate turistică, vor fi reluate după ridicarea restricțiilor. 

RETIM

“Datorită situației neplăcute cu care se confruntă “Țara Făgetului”, Centrul Turistic Margina și Mic Dejun la Margina își suspendă activitatea pe o perioada nedeterminată! Mulțumim pentru înțelegere și vă dorim tuturor multă sănătate, să trecem cu bine peste aceasta situație”, au precizat reprezentanții infocentrului turistic.

Găsiți aici mai multe informații despre celebrul mic dejun servit turiștilor din toată lumea la Margina, singura comună din Banat în care infocentrul turistic și-a îndeplinit pe deplin scopul de a promova zona în care a fost construit.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns