sâmbătă, decembrie 4, 2021
Evenimente

Concurs de colinde de Crăciun pentru oratorii din Banat

Inspectoratul Școlar Județean Timiș, alături de Liceul de Artă „Ion Vidu” din Timișoara, organizează cea de-a XXI-a ediția a Concursului județean de colinde și cântece de Crăciun. Concursul, adresat elevilor, se desfășoară pe trei niveluri (primar, gimnazial și liceal), cuprinzând două secțiuni – muzică vocală și muzică instrumentală. 

Winter in My Town

Participanții vor putea prezenta o singură lucrare, de maximum 5 minute, din toate genurile muzicale, specifică Sărbătorii Nașterii Domnului. Înregistrările lucrărilor muzicale, împreună cu link-ul de Youtube vor fi transmise în intervalul 13-16 decembrie, pe adresa de e-mail corespunzătoare secțiunii alese. 

Pentru a putea participa la concurs, candidații vor completa un formular de înscriere , în format Word, pe care îl vor expedia pe adresele: 

ciocan.georgiana@liceulionvidu.ro (pentru muzică vocală);

pirvuroxana@liceulionvidu.ro (pentru muzică instrumentală). 

Un profesor poate participa cu elevii pe care-i coordonează la o singură secțiune. Cadrele didactice care desfășoară activități în mai multe școli pot participa cu elevii din aceste unități de învățământ. Nu se admit mai mult de doi coordonatori pe un interpret. Elevii vor putea fi acompaniați. Se vor acorda premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare secțiune, pe categorii de vârste – învățământ primar, gimnazial și liceal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns