Evenimente

Crosul Loteriei Române, pentru prima dată în afara Bucureștiului, se desfășoară la Timișoara. Concert Mira, Lora și Vescan

Sâmbătă, 16 septembrie, ora 13:00, în inima Timișoarei, Loteria Română va găzdui cea de-a XXIII-a ediție a Crosului Loteriei Române, un eveniment tradițional dedicat promovării unui stil de viață sănătos prin mișcare și sport în aer liber. Cu un traseu pitoresc de aproximativ 4,5 kilometri, evenimentul are drept motto „ALEARGĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA!” și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Participarea este gratuită!

RETIM

Crosul Loteriei Române este deschis pentru toate categoriile de participanți, de la seniori și juniori la copii, veterani și persoane cu dizabilități locomotorii sau senzoriale. Traseul crosului este conceput pentru a oferi o experiență memorabilă participanților. Startul se dă în Piața Libertății, de unde concurenții vor străbate străzi și bulevarde importante ale orașului, inclusiv Piața Iancu Huniade, Bulevardul Vasile Pârvan, Pasajul Michelangelo, și Bulevardul Corneliu Coposu, pentru a se întoarce apoi pe același traseu către punctul de finish.

Fidelity by Iulius Mall

Competiția va împărți participanții în categorii distincte, incluzând seniori, juniori, copii, veterani și persoane cu dizabilități locomotorii sau senzoriale. Loteria Română va premia primii 5 câștigători din fiecare categorie în funcție de timpul înregistrat, cu sume atractive de bani:

  • Locul I: 2.000 de lei
  • Locul II: 1.500 de lei
  • Locul III: 1.000 de lei
  • Locul IV: 750 de lei
  • Locul V: 500 de lei

De asemenea, primele 5 catedre de educație fizică ale unităților școlare vor fi premiate cu câte 2.000 de lei, în funcție de numărul de elevi participanți.

În total, Loteria Română oferă 75 de premii în valoare totală de 90.500 de lei pentru competiția din acest an, motivând astfel participanții să-și depășească limitele și să se implice în această experiență deosebită.

Pentru a vă înscrie în competiție, aveți două opțiuni:

  1. Înscriere online: În perioada 8-15 septembrie 2023, puteți completa formularul de înregistrare disponibil pe site-ul evenimentului.
  2. Înscriere în ziua competiției: Dacă sunteți deținătorul unui spirit competitiv de ultim moment, puteți veni la punctele special amenajate în Piața Libertății, Timișoara, în intervalul orar 8:00 – 12:30, în ziua desfășurării competiției, 16 septembrie 2023. Fiecare participant va primi un NUMĂR DE CONCURS, la care este atașat un cip pentru cronometrarea timpului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns