Evenimente

Festivalul Inimilor, în Parcul Rozelor. Artiști din 15 țări se vor prezenta în cel mai așteptat eveniment folcloric al anului

În perioada 3-7 iulie, Parcul Rozelor din Timișoara va găzdui cea de-a 33-a ediție a Festivalului Inimilor, un eveniment care va aduce pe scenă sute de artiști din 15 țări, conform:  https://www.tion.ro/. Această manifestare, organizată de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente folclorice din oraș.

RETIM

Cu doar două săptămâni rămase până la debutul festivalului, pregătirile sunt în toi pentru a primi ansambluri folclorice din țări precum România, Serbia, Brazilia, Irlanda de Nord, Ungaria, Mexic, Republica Moldova, Honduras, Columbia, Bulgaria, Coreea de Sud, Ucraina, Portugalia, Georgia și Polonia.

Iulius Town

Evenimentul, care va avea loc pe scena Teatrului de Vară din Parcul Rozelor, este foarte popular în rândul timișorenilor. Un sondaj realizat de autoritățile locale în 2023 a plasat Festivalul Inimilor pe primul loc în preferințele locuitorilor orașului.

Accesul la festival este gratuit, invitând astfel publicul de toate vârstele să se bucure de spectacolele folclorice și de atmosfera de sărbătoare din parc.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns