Locuri din Banat

FOTO Cum arată locul din Banat cel mai frumos împodobit pentru sărbătorile de iarnă

Mii de beculețe, de figurine, decorațiuni și alte elemente au fost atent plasate, în ultimele săptămâni, de către o echipă de artiști și designeri care au transformat un parc urban din Timișoara în poate cel mai frumos împodobit loc din Banat. S-a întâmplat la Iulius Town, în parcul din mijlocul centrului de office, shopping și living din capitala Banatului.

RETIM

“Iulius Gardens s-a îmbrăcat în haine strălucitoare de sărbătoare, iar plimbările în parc vor fi deosebit de plăcute datorită zecilor de copaci, a zonei de la lac și a stâlpilor împodobiți cu beculeţe. Tot în parc globuri strălucitoare supradimensionate, bradul uriaș și personajele de poveste te introduc într-o lume magică și te invită la o ședință foto” scriu cei de la Iulius Town în postarea de pe Facebook în care anunță împodobirea parcului Iulius Gardens.

Fidelity by Iulius Mall

Toate magazinele din mall-ul timișorean oferă reduceri în luna cadourilor, iar vizitatorii vor putea să se bucure de luminițe și decorațiuni în voie, deci și de o atmosferă autentică de Crăciun și sărbători de iarnă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns