joi, mai 28, 2020
Evenimente

Micul dejun din Banat faimos în toată lumea, disponibil din această lună la pachet

Vești grozave pentru cei care iubesc turismul și vor să îl susțină chiar și acum, în vremurile grele de pandemie prin care trecem cu toții. Micul dejun făcut celebru în toată lumea, gustat de europeni, asiatici, americani și australieni, poate fi acum luat la pachet. Este inițiativa celor de la Mic Dejun la Margina, locul în care funcționează singurul infocentru turistic activ din zona de vest a țării. Aici, gospodarii se pregătesc să ofere la pachet bucatele delicioase pe care mii de turiști le-au gustat până acum la fața locului.

“Reconfigurând turismul în această perioadă pentru a oferi călătorilor șansa de a se bucura în continuare de experiențe inedite în Timiș, am pus totul la pachet. La propriu. Din această lună, Mic Dejun la Margina devine un produs pe care turiștii îl pot lua cu ei la pachet atunci când călătoresc în Timiș”, este anunțul făcut de către gazdele de la Margina.

Pâinea de casă, ouăle proaspete, brânza de la animalele din gospodărie alături de legumele culese din grădină fac parte în continuare din rețeta bine-cunoscută deja în satele care aparțin de Margina. Turiștii pot ajunge acolo cu mașina, locurile de parcare și accesul la toalete publice fiind disponibile la Centrul Turistic Margina. Tot de acolo, turiștii pot închiria gratuit bicicletele Eco Timiș și pot pleca în drumeții pentru a se bucura de natură și locuri. 

Cei interesați pot vizita gospodăriile din zonă, bucurându-se de experiența strângerii ouălor din cuibar sau a culesului legumelor pentru masă. Pot face opriri la meșteșugarii din zonă sau la producătorii care le pun la dispoziție miere, lapte, produse din lavandă, răchie făcută din prunele locului sau prăjituri după rețete locale. 

Tot ca până acum, cei interesați pot face programări la ghidul turistic local, telefon 0723 124 952.

foto: Facebook.com/Mic Dejun la Margina

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: