Evenimente

O ultimă bulgăreală a sezonului pe cel mai popular munte din Banat, în acest weekend

Mircea Zahan, omul cu plimbările și excursiile în Banat și nu numai, vă inviă la o plimbare frumoasă în weekend, o ultimă bulgăreală pe Muntele Mic din acest sezon de iarnă. Potrivit organizatorilor călătoriei, potrivită pentru doritorii din Arad sau Timișoara, aceasta va fi una plină cu voie bună, zăpadă multă, mișcare și sport de iarnă.

Distractie pe patine

“Vom pleca din Arad și Timișoara dimineața, ne vom oprii la Reșița la muzeul de locomotive, după care vom urca pana în stațiunea Semenic. De acolo vom face un traseu ușor, până pe vârful Semenic (1447m – aprox.1 ora de mers) apoi ne vom plimba prin statiune, la Crucea de Brazi si vom merge la belvederea din spatele statiei meteo (pe vf.Piatra Goznei – 1445m) Cine dorește se poate da cu sania sau cu schiurile. Seara ne vom oprii sa servim masa”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

RETIM

Prețul este de 120 de lei de persoană, pentru copii fiind de doar 80. Pentru mai multe detalii sau înscrieri, va trebui să sunați sau să lăsați un mesaj pe Whatsapp la 0770 192 113.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns