luni, iunie 14, 2021
Evenimente

Premieră la Timișoara. Musical inspirat dintr-un film a lui Federico Fellini

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara invită publicul la o nouă premieră. Este vorba de musicalul „NOUĂ” scris de Arthur Kopit (libret) și Maury Yeston (partitură), în varianta concepută de regizorul Györfi Csaba. Dramaturgia este realizată de  Kiliti Krisztián, iar din echipă mai fac parte Albert Alpár (decor), Kiss Zsuzsanna (costume), Baczó Tünde și Györfi Csaba (coregrafia),  Cári Tibor și Roxana Deleanu (corepetitori muzicali).

Spectaculosul musical „Nouă” este adaptarea filmului semi-autobiografic „8½” realizat de Federico Fellini, avându-l ca personaj central pe celebrul regizor italian de film Guido Contini, care suferă de o criză a vârstei mijlocii.

Programat inițial să aibă loc în grădina de vară a fostului cinematograf Arta, având în vedere prognoza meteo, spectacolul se va juca în Sala Mare a teatrului duminică, 16 mai 2021, ora 18.00, cu respectarea normelor în vigoare a numărului de persoane care au acces în sală.

Cum Sala Mare a teatrului are o capacitate mai redusă decât cea a grădinii de vară și anume de numai 60 de locuri, locurile din sală se vor ocupa în funcție de achiziția biletelor până la epuizarea acestora. Persoanele care și-au rezervat bilete, dar nu le-au ridicat încă, vor fi reprogramate pentru data de 17.05.2021, ora 18, în Sala Mare a teatrului, când este programat următorul spectacol.

Bilelete pot fi cumpărate online sau de la casieria Teatrului, de luni până vineri între orele 10.00 – 13.00 și 16.00 – 19.00, și cu o oră înaintea spectacolului. Telafoane: 0356.450.606, 0752.111.803, e-mail: ticket@tm-t.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns