Evenimente

Publicitate la care nu vrei să dai skip! Cele mai tari spoturi publicitate din lume se difuzează la Timișoara

Spoturile publicitare de la televizor sunt în general enervante. Însă chiar și așa, din când în când apare câte un spot care, prin modul în care redă povestea produsului prezentat, îi face pe spectatori să tresară de râs, de bucurie, intrigă sau șoc. Dacă ești pasionat de publicitate de calitatea întâi, ediţia cu numărul 24 a spectacolului „Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, va avea loc sâmbătă, 26 octombrie 2019, la Teatrul Național Timișoara.

Distractie pe patine

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului.

RETIM

Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea.

Acces: 18:30 // Show: 19:30

__________________________________________________________________

Bilete in Presale* (preț redus până pe 13 octombrie):

Categoria 1 – 50 lei (100 locuri disponibile)

Categoria 2 – 35 lei (150 locuri disponibile)

Din 14 octombrie, biletele vor avea prețurile:

Categoria 1 – 70 lei

Categoria 2 – 50 lei

Biletele se gasesc:

✔ONLINE: iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-noaptea-devoratorilor-de-publicitate-2019-timisoara-45893/) si bilete.ro (https://www.bilete.ro/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-buzz/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-26-oct-2019/)

✔FIZIC: magazinele Inmedio, Germanos si Flanco

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns