Locuri din Banat

Șase crame din Timiș, legate de un drum turistic pe care îl modernizează consiliul județean

FOTO Crama Aramic

Proiectul turistic intitulat „Buziaș – Drumul vinului”, derulat de către Asociația Pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Județul Timiș, a intrat în linie dreaptă.

RETIM

În ședința din 28.06.2023, Plenul Consiliul Județean Timiș a aprobat HCJ de preluare a drumului care leagă Buziașul de Silagiu, de către Consiliul Județean.

Fidelity by Iulius Mall

„Scopul este acela de a moderniza acest drum, de a-l face practicabil drumețiilor, plimbărilor cu bicicleta, de a crea toate condițiile pentru atragerea turiștilor, din țară și din străinătate, în acțiunile ce se vor desfășura aici. Crama Aramic, Crama Agape, Crama Dealul Dorului, Crama Domeniile Sera, Crama Varvara, Crama Thesaurus, sunt obiective care vor putea fi vizitate de către turiști de-a lungul traseului, ele fiind parte din proiect”, arată reprezentanții Asociația Pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Județul Timiș.

Dăm prioritate acestui proiect care reîntregește oferta turistică a Buziașului și care va duce la revitalizarea, dezvoltarea și promovarea turismului în zona Buziaș, prin dezvoltarea ofertei turistice integrate a acestuia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns