Oameni din Banat

Un bănățean are visuri mari. Vrea zboruri spre New York, Miami și Chicago de pe un aeroport al vestului

Omul de afaceri din Lugoj Gabriel Olariu, care deține cea mai mare și securizată parcare de TIR-uri din sud-estul Europei, are planuri mari pentru viitorul apropiat. Vrea să deschidă rute de zboruri de pasageri între Caransebeș, acolo unde deține un aeroprot și cele mai mari orașe din Statele Unite ale Americii. Cunsocut pentru relațiile bune pe care le are cu afaceriști de peste ocean, Olariu spune că demersruile pentru pornirea acestor zboruri sunt deja începute.

RETIM

„În momentul acesta mergem la Istanbul și zburăm cu Turkish Airlines spre SUA sau mergem la Belgrad și zburăm cu Air Serbia direct în America. Mai sunt variantele Budapesta, de unde zburăm cu LOT, firmă poloneză care zboară direct în America, sau ne ducem la Frankfurt și la Munchen și zburăm cu Lufthansa.

Fidelity by Iulius Mall

Nicio companie nu zboară direct din România. Știu, e dificil, trebuie aprobare de la Agenția de Securitate a Transporturilor din America. Nicio problemă. Am luat imediat legătura cu Ambasada noastră de la Washington, unde există aceeași preocupare din partea cetățenilor români din diaspora.

Am avut deja întâlnire cu atașatul economic de la ambasada noastră de acolo și am găsit trei aeroporturi, unul în zona Chicago, unul în zona de New York și unul în zona Miami”, a dezvăluit Gabriel Olariu, citat de Expres de Banat.

Omul de afaceri lugojean insistă să fie luat în serios măcar de data asta, oricât de ireal ar părea ceea ce spune. Aeroportul din Caransebeș este în proces de dezvoltare după ce a fost trecut în visteria lugojeanului. Vor fi investite, spune acesta, peste 100 de milioane de euro. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns