Evenimente

VIDEO Primul serviciu local de livrare de mâncare la birou și domiciliu a fost lansat la Timișoara

A fost lansat primul serviciu de comenzi pentru preparate culinare ale unor restaurante locale, care pun la dispoziție cele mai comandate feluri de mâncare birou și domiciliu. E vorba de pizza, burgeri, grill și shaorma.

RETIM

Serviciul se numește SCOOTFOOD, poate fi accesat pe site-ul cu același nume și pe pagina de Facebook , dar și la telefon 0723 582 042, de luni până vineri, între orele 12-18.

Fidelity by Iulius Mall

SCOOTFOOD vrem să însemne un serviciu de livrare de mâncare la birou și domiciliu, axat pe cele mai comandate preparate: pizza, burgeri, grill si shaorma.  Sunt produse de parteneri locali, afaceri de familie, sunt de o calitate superioară, i-am ales cu atenție. Partenerii sunt în top trei în Timișoara, pe segmentul lor. E vorba despre Filiberto, Burger Cip, Grătarul cu Ștaif și Sis Kebab”, declară Cosmin Godean, de la SCOOTFOOD.

Acesta spune că obiectivul SCOOTFOOD e să livreze comenzile rapid, iar produsele să fie de foarte mare calitate.  SCOOTFOOD va colabora exclusiv cu parteneri locali, restaurante unde calitatea produsele a fost verificată de către reprezentanții serviciului.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns