vineri, august 6, 2021
Evenimente

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României, în concert la Făget

După un concert acustic sold out la Guiness Pub în Lugoj, câștigătorul ediției 2019 Vocea României, Dragoș Moldovan vine la Făget cu un concert “electric” alături de toată trupa sa. Concertul va avea loc sâmbătă, 27 iunie, pe terasa de la Central Pub Făget.

Dragoş Moldovan a fost desemnat de telespectatori câştigătorul sezonului 9 Vocea României şi i-a adus lui Tudor Chirilă cea de-a patra victorie în show-ul de la Pro TV. A impresionat încă de la audiţiile Vocea României, când a întors toate scaunele. Dragoș este originar din Timişoara și cântă alături de trupa sa, stilul abordat fiind o combinație originală între rock-ul alternativ și rock-ul anilor ’80.

În finala Vocea României, a ales „Show Must Go On“, de la Queen, a interpretat cu Tiberiu Albu „Still Loving You“, iar alături de antrenorul său a cântat „Cântec prost“.

În primul interviu acordat după câștigarea marelui premiu de 100.000 de euro, Dragoș Moldovan spunea că încă nu știe ce să facă cu ei, însă probabil îi va investi în viitoarea carieră a sa de muzician.

”Acest premiu îl voi pune probabil pe dulap lângă alte cupe. Cu banii nu știu încă ce voi face, am tot primit această întrebare. Neavând această sumă niciodată nu mi-am imaginat ce aș face cu atâția bani. Probabil că îi voi investi în carieră și în … mine”, spunea la acea vreme artistul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?