Evenimente

INVITAȚIE LA TEATRU Cercurile încrederii, o piesă despre adolescenți liberi dar dezorientați

cercurile-increderii

Teatrul Național Timișoara vă invită marți, 24 septembrie, de la ora 19.00, la piesa Cercurile încrederii. Pornind de la textul câștigător al Concursului Național de Dramaturgie – ediția 2017, scris de Radu Popescu, Cercurile încrederii este un spectacol despre maturizare. În mod paradoxal, nu doar despre maturizarea a cinci liceeni dintr-o trupă de teatru școlar, puși în fața unor alegeri pe care nu sunt pregătiți să le facă, ci despre procesul de maturizare pe care ar trebui să-l traverseze o întreagă societate prea puțin atentă la nevoile noii generaţii.

RETIM

Adolescenți infinit mai liberi, dar la fel de dezorientaţi și pasibili de manipulare ca și cei din generaţiile precedente. În lipsa comunicării autentice, posibilele punţi de întâlnire cu lumea adulților se prăbușesc una câte una, pavând, în fapt, drumul spre dezastru.

Iulius Town

Conceput într-o cheie teatrală deschisă către spectator, spectacolul Cercurile încrederii este și o invitație la dialog asumat și la conștientizarea contribuției pe care fiecare dintre noi o are la schimbarea în bine.

CERCURILE ÎNCREDERII
de Radu Popescu
Data premierei: 19.12.2018
Durata spectacolului:
Locația: Studio „Uțu Strugari”

 

Distribuția
LAURA AVARVARI
DANIELA BOSTAN
ROBERTA POPA
ANA MARIA COJOCARU
PAULA MARIA FRUNZETTI
CRISTIAN SZEKERES
COSTA TOVARNISKY
VICTOR MANOVICI

Scenografia GETA MEDINSKI
Muzica GABRIEL ALMASI

Regia artistică MIHAELA LICHIARDOPOL

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns