Timișoara 2023

Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, afectată de criza coronavirusului

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii reamintește tuturor operatorilor culturali că, în urma situației deosebite cauzată de virusul COVID-19, evenimentele culturale cu un număr de peste 200 de participanți, trebuie să dețină avizul Direcției de Sănătate Publică, iar cele cu peste 1000 de participanți, vor fi anulate.

RETIM

În urmă cu câteva zile, Asociația Timișoara 2021 și Asociația Prin Banat au luat decizia de a amâna pentru o data ulterioară, proiecția filmului Granița, realizat în cadrul proiectului Cămine în Mișcare și programat pentru 12 și 17 martie 2020.
De asemenea, sunt luate în calcul amânarea sau chiar anularea altor evenimente sau vizite internaționale desfășurate în cadrul unor proiecte culturale, în funcție de evoluția infecției cu virusul COVID-19.

Fidelity by Iulius Mall

Asociația Timișoara 2021 face un apel către toți operatorii culturali de a amâna, pe cât posibil, evenimentele culturale cu public și de a urmări și respecta toate indicațiile Ministerului Sănătății și Direcțiilor de Sănătate Publică.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns